overvik-bolig

Rekkehus Nergrenda

Rekkehusene vil variere i størrelse fra 109 - 165 m². De går over 2 og 3 plan og har gode planløsninger. Husene får romslige uteplasser med gode sol- og utsiktsforhold. Uterommene får ulik karakter for å legge til rette for flere typer aktiviteter og rekreasjon.

4 til 5 soverom

Fra 6.390.000

Inkludert P-plass

Marka som nabo

KollektivtilbudRekkehus

De fleste rekkehusene vil få god utsikt over fjorden og alle rekkehusene vil få tilgang til hyggelige fellesarealer og uteområder. Alle parkeringsplasser vil ligge under bakken, noe som vil skape et vennlig og inviterende utemiljø for alle aldersgrupper.Interiørkonsepter

De nye rekkehusene i Nergrenda inviterer deg inn i moderne, gjennomtenkte interiørløsninger med gode kvaliteter. Her får du blant annet HTH-kjøkken, delikate bad og store vindusflater som gir både rikelig, og helt naturlig lys.

Gulvene legges med 1-stavs eikeparkett. Dette skaper en hyggelig, lun og komfortabel overflate med svært lang levetid.Overflater

I ditt nye rekkehus i Nergrenda kan du enten gå for gode standardløsninger når det gjelder kjøkkenoverflatene eller velge selv blant et knippe eksklusive tilvalgsmuligheter.

Det samme gjelder på badene: her kan du velge den fine standardløsningen eller se nærmere på de ulike tilvalgsalternativene, å finne akkurat de flisene og den overflaten du liker best. I visningssenteret viser vi ulike interiørkonsepter til inspirasjon.Tanken bak hvert enkelt interiørkonsept er at det skal gi en rød tråd gjennom hele leiligheten.