overvik-bolig

Leiligheter Nergrenda

Første byggetrinn vil bestå av leiligheter fra 22 til 124 m². Det vil være en god miks av leiligheter med størrelse og planløsninger for ulike behov. Alle leilighetene har vestvendte oppholdsrom og balkonger, og det er lagt til rette for å få maksimalt ut av sol og utsikt. De største leilighetene vil få store og flotte takterrasser. Heis og p-kjeller sørger for en enkel og lettvint tilværelse i en helt ny leilighet.

2- til 4-roms leiligheter

Fra 2.290.000

Marka som nabo

Nærhet til sjøen

KollektivtilbudLeiligheter

De fleste leilighetene vil få god utsikt over fjorden og alle leilighetene vil få tilgang til hyggelige fellesarealer og uteområder.

Alle parkeringsplasser vil ligge under bakken, noe som vil skape et vennlig og inviterende utemiljø for alle aldersgrupper.

Selv om Overvik ligger landlig til, vil du likevel føle at du bor svært sentralt. På bare 20 minutter sykler du inn til Trondheim. Med bussen kommer du deg til sentrum på ca. 15 minutter. Vil du kjøre selv, bruker du gjerne under 10 minutter til byen.Interiørkonsepter

De nye leilighetene i Nergrenda inviterer deg inn i moderne, gjennomtenkte interiørløsninger med gode kvaliteter. Her får du blant annet HTH-kjøkken, delikate bad og store vindusflater som gir både rikelig, og helt naturlig lys.

Gulvene legges med 1-stavs eikeparkett. Dette skaper en hyggelig, lun og komfortabel overflate med svært lang levetid.Overflater

I din nye leilighet i Nergrenda kan du enten gå for gode standardløsninger når det gjelder kjøkkenoverflatene eller velge selv blant et knippe eksklusive tilvalgsmuligheter.

Det samme gjelder på badene: her kan du velge den fine standardløsningen eller se nærmere på de ulike tilvalgsalternativene, for å finne akkurat de flisene og den overflaten du liker best. I visningssenteret viser vi ulike interiørkonsepter til inspirasjon.Tanken bak hvert enkelt interiørkonsept er at det skal gi en rød tråd gjennom hele leiligheten.