overvik-bolig

Velkommen over til Overvik

Velkommen til en helt ny bydel på Ranheim – midt mellom fjorden og marka.

Noen lurer på om Overvik er over gjennomsnittet. Om Overvik er over all forventning. Eller om hele stedet er en overdrivelse. Men Overvik trenger egentlig ingen overbevisning. Overvik har så mange muligheter. Nå vil vi gjerne gi deg et lite overblikk over noen av disse. Ønske deg velkommen over. Velkommen over til Overvik.

De rike friluftsområdene

Velkommen over til Hansbekkfjæra, et attraktivt friluftsområde ved fjorden, med kort vei fra de nye boligene på Overvik. Her setter kommunen ut store vannsklier og hoppeputer – midt ut i sjøen – som du kan svømme ut til. Her er det badebrygge og mange små bukter med sandstrender. Her finner du gjerne selve sommeren nå i juli og august.

Velkommen over til Grillstad Marina, også. Her kan dere nyte parklivet. Du kan løpe gjennom – eller sette deg rett ned. Kanskje legge deg i ei fargerik hengekøye? Ta med familien og grillmaten – eller spis på den lokale restauranten. Her finner du også båthavna – og kan ta deg en tur ut på fjorden.

Tømmerstranda ligger heller ikke langt unna. Når varmen brer seg over Overvik, har du mange steder du kan nyte fjorden og ta deg et bad. Tømmerstranda er et populært alternativ. Her er det satt opp en gapahuk med bålplass, så her er det mange som sitter og griller på kveldene. 

Nærhet til marka

Estenstadmarka ønsker deg også velkommen. Allerede i 1958 ble den kjente Estenstadhytta reist på dugnad – som et lite Soria Moria-slott, langt inne i Estenstadmarka. Dette har vært et populært mål for turfolk i årtier – og her er du hjertelig velkommen til å kjøpe god mat og drikke i den hyggelige kafeen. Bor du på Overvik, har du enkel tilgang til både Estenstadmarka, Malvikmarka og Jonsvatnet. Søndagsturen – eller den vesle ettermiddagsturen – kan gå i så mange retninger.

Idrettsbydelen

Velkommen over til de store idrettsopplevelsene, også. Alle som bor på Overvik, får muligheten til å bli en del av det kjente idrettslaget på Ranheim. Den lokale og entusiastiske klubben har svært gode tilbud innenfor fotball, basketball, friidrett, håndball, sykkel og allidrett. Mest kjent er kanskje Ranheims sterke satsning på breddefotball og toppfotball. Her kan du prøve å spille selv – eller nyte spennende kamper fra tribunen.

Velkommen over til fellesskapet

Kort oppsummert: på Overvik bor unge og eldre, single og store familier, barn og ungdommer – med alle slags interesser. I Overvik treffer du glade naboer som lever aktive liv i nærområdet. Folk som gjerne har en kjærlighet til nærfriluftslivet. 

Her er det lett å få nye venner. Her er det lett å føle at man tar del i noe. 

Noe som er større. Et nytt fellesskap.