overvik-bolig

På flyttefot fra Overvik – til Overvik

Midt i mellom fjorden og marka ligger snart en lys og luftig leilighet og venter på Heidi Størkersen. For på taket av Ranheim, der hvor utsikten bergtar deg og du ser sola kysse bølgene, har hun funnet sitt nye, lyse paradis på Overvik.

Ranheim er blitt stedet «alle» vil flytte til, og Overvik er bydelen som blomstrer aller mest. Salget av nytt byggetrinn er allerede godt i gang. Heidi Størkersen som allerede bor på Overvik, har nå kjøpt seg ny leilighet. 

Men ikke tro hun flytter fra Overvik. Heidi flytter fra Overvik, til Overvik. Fra ett hjørne – til et annet. 

– Jeg trengte et ekstra soverom for å kunne ta imot mer besøk av familie og barnebarn. På det nye byggetrinnet fikk jeg det, i tillegg til muligheten til å komme litt lenger opp i høyden for bedre utsikt og mer sol, forteller hun med et stort smil. 

Forelsket ved første reis 

Ja, for utsiktene er nå lyse for Heidi. Og det er ikke bare fordi den nye leiligheten hennes bader i sol. Men etter at hun gikk gjennom et samlivsbrudd, og måtte flytte fra en stor enebolig til en mindre leilighet – har det vært godt å flytte inn et nærmest vedlikeholdsfritt hjem. 

– Jeg måtte jo etablere meg på nytt helt alene. Etter å ha bodd i et stort hus som krevde masse oppussing, er det fantastisk å kunne sette nøkkelen i døra og bare flytte rett inn i noe helt nytt og fresht. 

Det gjør trønderen nå for andre gang, ettersom hun nå skal flytte noen få hundre meter unna sin første leilighet på Overvik. Det var aldri et alternativ å flytte sofaen inn noe annet sted i Trondheim. Skogens ro, sval sjøluft og fine folk er akkurat det Heidi trenger.

– Grunnen til at jeg trives så godt på Overvik, er området. Det er masse fine turmuligheter her. Du kan gå til sjøen, i skogen eller til treningssenteret. Og så bor det så mange skjønne folk her. Derfor vil jeg fortsette å bo her, konstaterer Heidi.

youtube_video_preview

Fellesskapet og folket

Det er fellesskapet og folket som skaper liv til en plass. Som nettopp gjør Overvik til en plass å leve, ikke bare en plass å bo. 

– Det er jo et eget lite samfunn med alle slags folk her. Det er liv i gatene og rom for å være sosial, hvis du vil. Det arrangeres for eksempel Halloweenfeiring, grillfester, 17. mai-leker og julegrantenning, forteller Heidi

Et lite stykke «Ranheimsidyll»

Rett og slett et stykke «Ranheimsidyll.» Og det lille samfunnet er komponert av leiligheter, bygg og rekkehus i ulike materialer, farger og fasonger. Byggene blir liggende som et friskt pust i terrenget. Moderne, men hjemmekoselig. 

–  Det er spisse hus, flate hus og fine utførelser. Det er ikke store klosser, men unike boliger. Det blir veldig estetisk fint, forteller Heidi. 

Og for ei som er opptatt av estetikk og interiør, er det spesielt én av fordelene hun liker med at leiligheten ikke er bygget ennå: Hun får være med og påvirke selv hvordan det skal se ut inni.

– Nå har jeg vært på visningssenteret og sett på alternativene de har satt opp for interiøret. Jeg synes standardløsningen var veldig fin. Der hadde de tatt inn farger som jeg liker godt. Men så har du også mulighet til å gjøre tilvalg eller individuelle tilpasninger i materialer, farger og løsninger, forteller hun.  

Kan nesten ikke vente

Så frem til valgene er tatt og leiligheten ferdigstilt, er det bare for Heidi å glede seg til lukten av fersk maling, nytt treverk og rene gulv. 

 – Det er rett og slett bare deilig å bo i nybygg. Det er vedlikeholdsfritt og lett å holde rent. Og så er det heis rett ned til parkeringskjelleren, så du slipper å skrape is av bilen. Det er så deilig å bo i noe som er helt nytt, og jeg kan nesten ikke vente med å flytte inn i den nye leiligheten min på det nye byggetrinnet, sier Heidi begeistret. 

Alltid velkommen over

Det er ingen tvil om at mange deler samme oppfatning som Heidi. Mange har allerede sikret seg nye hjem på Overvik. Salget av første og andre byggetrinn gikk over all forventning, og nå står neste for tur. Fortsettelsen består av xx leiligheter og rekkehus. 

– På Overvik er vi godt i gang med salget av nye rekkehus og leiligheter. Mange av boligene vil ha flotte sol- og utsiktsforhold, forteller Maren Smedhaug, eiendomsmegler ved EiendomsMegler 1 Midt-Norge Nybygg.

For Overvik har noe for alle. Uansett hvor du er i livet – enten du er alene, har stor familie, er ung eller gammel – er du alltid velkommen over. 

– Dette er en nydelig plass for alle slags familier og ulike folk. Kom hit til Overvik, inviterer Heidi. 

Er du nysgjerrig på Overvik og vil vite mer om boenhetene?